IT技術者に向きの問題集 - Pass4Test.JP

Pass4Test.JPはCisco、Microsoft、IBM、HP、CompTIA、SUN、Oracleなど、各種類のIT認定試験を提供しております。

最高のSUNの310-065試験テストソフトウェア

君はまだSUN 310-065認証試験を通じての大きい難度が悩んでいますか? 君はまだSUN 310-065認証試験に合格するために寝食を忘れて頑張って復習しますか? 早くてSUN 310-065認証試験を通りたいですか?Pass4Testを選択しましょう!Pass4TestはきみのIT夢に向かって力になりますよ。

我々は受験生の皆様により高いスピードを持っているかつ効率的なサービスを提供することにずっと力を尽くしていますから、あなたが貴重な時間を節約することに助けを差し上げます。Pass4Test SUNの310-065試験問題集はあなたに問題と解答に含まれている大量なテストガイドを提供しています。インターネットで時勢に遅れない310-065勉強資料を提供するというサイトがあるかもしれませんが、Pass4Testはあなたに高品質かつ最新のSUNの310-065トレーニング資料を提供するユニークなサイトです。Pass4Testの勉強資料とSUNの310-065に関する指導を従えば、初めてSUNの310-065認定試験を受けるあなたでも一回で試験に合格することができます。

弊社のIT業で経験豊富な専門家たちが正確で、合理的なSUN 310-065認証問題集を作り上げました。 弊社の勉強の商品を選んで、多くの時間とエネルギーを節約こともできます。

310-065試験はSUNの認定試験の一つですが、もっとも重要なひとつです。SUNの310-065の認定試験に合格するのは簡単ではなくて、Pass4Testは310-065試験の受験生がストレスを軽減し、エネルギーと時間を節約するために専門研究手段として多様な訓練を開発して、Pass4Testから君に合ったツールを選択してください。

Pass4Testは認定で優秀なIT資料のウエブサイトで、ここでSUN 310-065認定試験の先輩の経験と暦年の試験の材料を見つけることができるとともに部分の最新の試験の題目と詳しい回答を無料にダウンロードこともできますよ。弊社のIT技術専門家たち は質が高い問題集と答えを提供し、お客様が合格できるように努めています。

試験番号:310-065問題集
試験科目:SUN 「Sun Certified Programmer for the Java 2 Platform. SE6.0」

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.pass4test.jp/310-065.html

NO.1 t.start();

NO.2 x = x - 1;

NO.3 }

NO.4 public void makeItSo() throws Exception {

NO.5 System.out.println(x);

NO.6 }

NO.7

NO.8 Given:
1. public class Threads2 implements Runnable {

NO.9 public void run() {

NO.10 throw new RuntimeException("Problem");

NO.11 }
Which two can be results? (Choose two.)
A. java.lang.RuntimeException: Problem
B. run. java.lang.RuntimeException: Problem
C. End of method. java.lang.RuntimeException: Problem
D. End of method. run. java.lang.RuntimeException: Problem
E. run. java.lang.RuntimeException: ProblemEnd of method.
Answer: DE

SUN   310-065   310-065問題集
2. Which two statements are true? (Choose two.)
A. It is possible for more than two threads to deadlock at once.
B. The JVM implementation guarantees that multiple threads cannot enter into a deadlocked state.
C. Deadlocked threads release once their sleep() method's sleep duration has expired.
D. Deadlocking can occur only when the wait(), notify(), and notifyAll() methods are used incorrectly.
E. It is possible for a single-threaded application to deadlock if synchronized blocks are used incorrectly.
F. If a piece of code is capable of deadlocking, you cannot eliminate the possibility of deadlocking by
insertinginvocations of Thread.yield().
Answer:AF

SUN過去問   310-065認証試験   310-065参考書   310-065問題集
3. Given:
7.void waitForSignal() {
8.Object obj = new Object();
9.synchronized (Thread.currentThread()) {
10.obj.wait();
11.obj.notify();
12.}

NO.12 public static void main(String[] args) {

NO.13 System.out.println("End of method.");

NO.14 join();

NO.15 }

NO.16 System.out.println("run.");

NO.17 x = 5;

NO.18 }

NO.19 }
What is the result?
A. 4321
B. 0000
C. An exception is thrown at runtime.
D. Compilation fails because of an error in line 18.
Answer: D

SUN認定証   310-065   310-065過去問   310-065
12. Given:
11. public class Rainbow {
12. public enum MyColor {
13 RED(0xff0000), GREEN(0x00ff00), BLUE(0x0000ff);
14. private final int rgb;
15. MyColor(int rgb) { this.rgb = rgb; }
16. public int getRGB() { return rgb; }
17. };
18. public static void main(String[] args) {
19. // insert code here
20. }
21. }
Which code fragment, inserted at line 19, allows the Rainbow class to compile?
A. MyColor skyColor = BLUE;
B. MyColor treeColor = MyColor.GREEN;
C. if(RED.getRGB() < BLUE.getRGB()) { }
D. Compilation fails due to other error(s) in the code.
E. MyColor purple = new MyColor(0xff00ff);
F. MyColor purple = MyColor.BLUE + MyColor.RED;
Answer: B

SUN問題集   310-065   310-065
13. Given:
11. class Mud {
12. // insert code here
13. System.out.println("hi");
14 }
15. }
And the following five fragments:
public static void main(String...a) {
public static void main(String.* a) {
public static void main(String... a) {
public static void main(String[]... a) {
public static void main(String...[] a) {
How many of the code fragments, inserted independently at line 12, compile?
A. 0
B. 1
C. 2
D. 3
E. 4
F. 5
Answer: D

SUN   310-065過去問   310-065   310-065参考書   310-065認定試験
14. Given:
5. class Atom {
6. Atom() { System.out.print("atom "); }
7. }
8. class Rock extends Atom {
9. Rock(String type) { System.out.print(type); }
10. }
11. public class Mountain extends Rock {
12. Mountain() {
13. super("granite ");
14. new Rock("granite ");
15. }
16. public static void main(String[] a) { new Mountain(); }
17. }
What is the result?
A. Compilation fails.
B. atom granite
C. granite granite
D. atom granite granite
E. An exception is thrown at runtime.
F. atom granite atom granite
Answer: F

SUN過去問   310-065認定資格   310-065
15. Given:
1. interface TestA { String toString(); }
2. public class Test {
3. public static void main(String[] args) {
4. System.out.println(new TestA() {
5. public String toString() { return "test"; }
6. });
7. }
8. }
What is the result?
A. test
B. null
C. An exception is thrown at runtime.
D. Compilation fails because of an error in line 1.
E. Compilation fails because of an error in line 4.
F. Compilation fails because of an error in line 5.
Answer:A

SUN練習問題   310-065問題集   310-065過去問   310-065   310-065
16. Given:
11. public static void parse(String str) {
12. try {
13. float f = Float.parseFloat(str);
14. } catch (NumberFormatException nfe) {
15. f = 0;
16. } finally {
17 System.out.println(f);
18. }
19. }
20. public static void main(String[] args) {
21. parse("invalid");
22. }
What is the result?
A. 0.0
B. Compilation fails.
C. A ParseException is thrown by the parse method at runtime.
D. A NumberFormatException is thrown by the parse method at runtime.
Answer: B

SUN認定試験   310-065   310-065
17. Given:
1. public class Blip {
2. protected int blipvert(int x) { return 0; }
3. }
4. class Vert extends Blip {
5. // insert code here
6. }
Which five methods, inserted independently at line 5, will compile? (Choose five.)
A. public int blipvert(int x) { return 0; }
B. private int blipvert(int x) { return 0; }
C. private int blipvert(long x) { return 0; }
D. protected long blipvert(int x) { return 0; }
E. protected int blipvert(long x) { return 0; }
F. protected long blipvert(long x) { return 0; }
G. protected long blipvert(int x, int y) { return 0; }
Answer: ACEFG

SUN参考書   310-065認定資格   310-065
18. Given:
1. class Super {
2. private int a;
3. protected Super(int a) { this.a = a; }
4. } ...
11. class Sub extends Super {
12. public Sub(int a) { super(a); }
13. public Sub() { this.a = 5; }
14. }
Which two, independently, will allow Sub to compile? (Choose two.)
A. Change line 2 to:public int a;
B. Change line 2 to: protected int a;
C. Change line13 to:public Sub() { this(5); }
D. Change line 13 to:public Sub() { super(5); }
E. Change line13 to:public Sub() { super(a); }
Answer: CD

SUN   310-065認定資格   310-065認定資格   310-065   310-065認定資格
19. Which Man class properly represents the relationship "Man has a best friend who is a Dog"?
A. class Man extends Dog { }
B. class Man implements Dog { }
C. class Man { private BestFriend dog; }
D. class Man { private Dog bestFriend; }
E. class Man { private Dog<bestFriend>; }
F. class Man { private BestFriend<dog>; }
Answer: D

SUN   310-065参考書   310-065練習問題
20. Given:
1. package test;
2.
3. class Target {
4. public String name = "hello";
5. }
What can directly access and change the value of the variable name?
A. any class
B. only the Target class
C. any class in the test package
D. any class that extends Target
Answer: C

SUN   310-065   310-065   310-065認定試験   310-065過去問

NO.20 public Starter() {

NO.21 public void run() { x *= 2; }

NO.22 Thread t = new Thread(new Threads2());

NO.23 start();

NO.24 }
A. 4
B. 5
C. 8
D. 9
E. Compilation fails.
F. An exception is thrown at runtime.
G. It is impossible to determine for certain.
Answer: D

SUN   310-065   310-065認定資格   310-065   310-065
5. Given:
11.class PingPong2 {
12.synchronized void hit(long n) {
13.for(int i = 1; i < 3; i++)
14.System.out.print(n + "-" + i + " ");
15.}
16.}
17.public class Tester implements Runnable {
18.static PingPong2 pp2 = new PingPong2();
19.public static void main(String[] args) {
20.new Thread(new Tester()).start();
21.new Thread(new Tester()).start();
22.}
23.public void run() { pp2.hit(Thread.currentThread().getId()); }
24.}
Which statement is true?
A. The output could be 5-1 6-1 6-2 5-2
B. The output could be 6-1 6-2 5-1 5-2
C. The output could be 6-1 5-2 6-2 5-1
D. The output could be 6-1 6-2 5-1 7-1
Answer: B

SUN   310-065   310-065   310-065認定資格   310-065
6. Given:
1. public class Threads4 {
2. public static void main (String[] args) {
3. new Threads4().go();
4. }
5. public void go() {
6. Runnable r = new Runnable() {
7. public void run() {
8. System.out.print("foo");
9. }
10. };
11. Thread t = new Thread(r);
12. t.start();
13. t.start();
14. }
15. }
What is the result?
A. Compilation fails.
B. An exception is thrown at runtime.
C. The code executes normally and prints "foo".
D. The code executes normally, but nothing is printed.
Answer: B

SUN認定試験   310-065練習問題   310-065   310-065
7. Given:
11. public abstract class Shape {
12. private int x;
13. private int y;
14. public abstract void draw();
15. public void setAnchor(int x, int y) {
16. this.x = x;
17. this.y = y;
18. }
19. }
Which two classes use the Shape class correctly? (Choose two.)
A. public class Circle implements Shape {private int radius; }
B. public abstract class Circle extends Shape { private int radius; }
C. public class Circle extends Shape { private int radius; public void draw(); }
D. public abstract class Circle implements Shape { private int radius; public void draw(); }
E. public class Circle extends Shape { private int radius; public void draw() {/* code here */}
F. public abstract class Circle implements Shape { private int radius; public void draw() { /* code here */ }
Answer: BE

SUN   310-065過去問   310-065認定証   310-065問題集
8. Given:
11. public class Barn {
12. public static void main(String[] args) {
13. new Barn().go("hi", 1);
14. new Barn().go("hi", "world", 2);
15. }
16. public void go(String... y, int x) {
17. System.out.print(y[y.length - 1] + " ");
18. }
19. }
What is the result?
A. hi hi
B. hi world
C. world world
D. Compilation fails.
E. An exception is thrown at runtime.
Answer: D

SUN   310-065   310-065問題集   310-065   310-065問題集   310-065
9.Given:
10.class Nav{
11. public enum Direction { NORTH, SOUTH, EAST, WEST }
12. }
13. public class Sprite{
14. // insert code here
15. }
Which code, inserted at line 14, allows the Sprite class to compile?
A. Direction d = NORTH;
B. Nav.Direction d = NORTH;
C. Direction d = Direction.NORTH;
D. Nav.Direction d = Nav.Direction.NORTH;
Answer: D

SUN   310-065   310-065参考書
10. Click the Exhibit button.
1. public interface A {
2. public void doSomething(String thing);
3. }
1. public class AImpl implements A {
2. public void doSomething(String msg) { }
3. }
1. public class B {
2. public A doit() {
3. // more code here
4. }
5.
6. public String execute() {
7. // more code here
8. }
9. }
1. public class C extends B {
2. public AImpl doit() {
3. // more code here
4. }
5.
6. public Object execute() {
7. // more code here
8. }
9. }
Which statement is true about the classes and interfaces in the exhibit?
A. Compilation will succeed for all classes and interfaces.
B. Compilation of class C will fail because of an error in line 2.
C. Compilation of class C will fail because of an error in line 6.
D. Compilation of class AImpl will fail because of an error in line 2.
Answer: C

SUN過去問   310-065練習問題   310-065過去問   310-065認定証
11. Click the Exhibit button.
11. class Person {
12. String name = "No name";
13. public Person(String nm) { name = nm; }
14. }
15.
16. class Employee extends Person {
17. String empID = "0000";
18. public Employee(String id) { empID = id; }
19. }
20.
21. public class EmployeeTest {
22. public static void main(String[] args) {
23. Employee e = new Employee("4321");
24. System.out.println(e.empID);
25. }

NO.25 }

NO.26 }
Which statement is true?
A. This code can throw an InterruptedException.
B. This code can throw an IllegalMonitorStateException.
C. This code can throw a TimeoutException after ten minutes.
D. Reversing the order of obj.wait() and obj.notify() might cause this method to complete normally.
E. A call to notify() or notifyAll() from another thread might cause this method to complete normally.
F. This code does NOT compile unless "obj.wait()" is replaced with "((Thread) obj).wait()".
Answer: B

SUN過去問   310-065認定試験   310-065問題集   310-065参考書
4. Click the Exhibit button.What is the output if the main() method is run?
Given:
10. public class Starter extends Thread {
11. private int x = 2;
12. public static void main(String[] args) throws Exception {
13. new Starter().makeItSo();

Pass4Testはあなたが次のSUNの310-065認定試験に合格するように最も信頼できるトレーニングツールを提供します。Pass4TestのSUNの310-065勉強資料は問題と解答を含めています。それは実践の検査に合格したソフトですから、全ての関連するIT認証に満たすことができます。

投稿日: 2013/6/27 21:51:27  |  カテゴリー: SUN  |  タグ: SUN310-065