IT技術者に向きの問題集 - Pass4Test.JP

Pass4Test.JPはCisco、Microsoft、IBM、HP、CompTIA、SUN、Oracleなど、各種類のIT認定試験を提供しております。

AFP Certified Treasury Professional CTP認定資格を取得できることを通じて、レベルアップをさせよう!

詳しいCertified Treasury Professional CTP認定試験内容は以下のようです。

AFP Certified Treasury Professional CTP

試験番号:CTP
試験科目:AFP 「Certified Treasury Professional 」
問題と解答:全612問

Certified Treasury Professional資格認定は、知識と技術の証明です。多くの企業では、ITテクノロジーを利用し、IT投資の最適化を計ることで、さらに競争力を高めています。AFP資格はCTP認定試験に合格することで認定されます。資格はあなたの知識レベルがどれくらいなのかを確認するスキル確認、Pass4Test問題集の使用を推薦します。Pass4TestはIT業務の設計、構築、保守、運用などの知識によって作り上げられて、的中率も高いテスト問題を提供できます。弊社のCTP問題集が使いやすいので、受験者は問題と答えを理解しただけで認証を取得できます。

AFP CTP 「Certified Treasury Professional 」はAFP資格認定の重要な試験集です。該当アイクオリサートロジックCTP模擬試験集は非常に理想的な試験に備えるツールと言えます。もし、CTP模擬試験を御利用頂くと、以前の過去試験問題とほぼ同じの現行問題をご体験できます。全部の問題集は弊社の専業認証人員が念入りに編纂されたものです。ご受験者は高額教育活動にわざわざ参加する必要がなく、ただ20時間か30時間の気楽に一連の準備、勉強記憶及び模擬テストだけで、受験できます。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金

弊社のCTP問題集を使って、高い分数で試験を通過できることを保証できます。Pass4Testは全面的なAFP Certified Treasury Professional CTP問題集を提供して、専門の知識を理解するための基盤となるため、受験者や企業にたいへん人気があります。弊社の低価格で信頼できるCTP試験対策を使って、高い分数で試験を通過できるを保証できます。購入する前にCTP無料サンプルを見ることもできます。

詳しいCTP問題集の内容は以下のようでございます。どうぞ、ご覧になってください。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/CTP.pdf

1.Which of the following are important uses of variance analysis in comparing actual cash flows with
projected cash flows?
I. Identifying unanticipated changes in inventory
II. Enhancing short-term investment income
III. Validating a capital budget
IV. Identifying delays in accounts receivable collections
A. I and II only
B. I and IV only
C. II and IV only
D. I, II, III, and IV
Answer: B

AFP   CTP   CTP   CTP

2.An instrument that gives the right to buy a stated number of shares of common stock at a specified price
is known as:
A. an equity warrant
B. a put option
C. a zero coupon bond
D. a subordinated debenture
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

3.A company plans to issue additional equity within the next 12 months but needs to issue debt at a low
interest rate now. Which of the following instruments would BEST meet this objective?
A. Convertible bonds
B. Private placement issue
C. Preferred stock
D. Subordinated debentures
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

4.An arrangement in which a borrower makes periodic payments to a separate custodial account that is
used to repay debt is known as a:
A. sinking fund
B. balloon payment
C. mortgage
D. zero-coupon bond
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

5.Which of the following instruments simplifies the paperwork connected with loans that have multiple
advance features?
A. Master note
B. Banker's acceptance
C. Indenture agreement
D. Note purchase agreement
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

6.A put option on a company's stock has an exercise price of $20. On the delivery date, the stock is
trading at $24 per share. What should the investor who has paid $2 for the option do?
A. Not exercise the option and lose $2.
B. Not exercise the option and lose $6.
C. Exercise the option and gain $2.
D. Exercise the option and gain $4.
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

7.A call option for a company has an exercise price of $50. The stock is currently trading at $60. At
maturity, what should an investor who paid $3 for the option do?
A. Exercise the option and gain $7.
B. Exercise the option and gain $10.
C. Not exercise the option and lose $3.
D. Not exercise the option and lose $13.
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

8.In a typical swap transaction, two parties agree to exchange:
A. notional principal amounts.
B. amortization schedules.
C. maturity dates of obligations.
D. cash flows at future points in time.
Answer: D

AFP   CTP   CTP   CTP

9.A Chicago meat processor is concerned about the volatility of pork belly prices. Which of the following
derivative products would be used to fix these prices within a given range?
A. Collar
B. Swap
C. Cap
D. Spot purchase
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

10.On the basis of the following exchange rates,

which of the following currency amounts has the greatest value in U.S. dollars?
A. C$750,000
B. ¡ê850,00

C. 900,000
D. £¤5,000,000
Answer: B

AFP   CTP   CTP   CTP

11.Which of the following is a characteristic of giro systems used in countries in Europe?
A. They operate through their postal systems.
B. They are primarily used for company-to-company payments.
C. They do not replace checks for the payment of bills.
D. They do not allow the use of direct debits and credits.
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

12.Netting is used by which of the following as a cross-border payment technique?
A. European giro providers
B. Foreign subsidiaries of a company
C. Counterparties in a letter of credit transaction
D. TARGET participants
Answer: B

AFP   CTP   CTP   CTP

13.In which of the following international cash management methods is title for goods transferred for
intercompany sales?
A. Pooling
B. Internal factoring
C. Multilateral netting
D. Re-invoicing
Answer: D

AFP   CTP   CTP   CTP

14.A company is based in the United States and has an operating subsidiary in Germany. With a stable
U.S. dollar and a depreciating euro, the company's cash manager may elect to:
A. pool excess funds in the United States to offset German deficits.
B. implement a dollar-based multilateral netting system.
C. start leading receivables from the German subsidiary.
D. establish a multicurrency account in the United States.
Answer: C

AFP   CTP   CTP   CTP

15.Account analysis statements should be examined for which of the following reasons?
I. To verify volumes processed
II. To determine daily cash shortages
III. To verify the accuracy of bank service charges
IV. To ensure that company-initiated transactions have occurred
A. I and IV only
B. I and III only
C. II and III only
D. II and IV only
Answer: B

16.An optimal concentration system minimizes all of the following EXCEPT:
A. administrative costs.
B. disbursement float.
C. excess balances.
D. transfer costs.
Answer: B

AFP   CTP   CTP   CTP

17.A bank issues a letter of credit (L/C) and receives a request for payment under the L/C. The buyer
notifies the issuing bank not to make payment because there is a dispute over the quality of the
merchandise. However, the documents received fully comply with the terms of the L/C. Which of the
following statements is true?
A. The buyer may immediately return the merchandise and cancel the L/C.
B. The bank may delay payment until reimbursed by the buyer.
C. The bank may delay payment, provided the seller is notified of the dispute within three business days.
D. The bank must make payment and is entitled to immediate reimbursement from the buyer.
Answer: D

AFP   CTP   CTP   CTP

18.The KEY decision in using CCD+ and CTX formats for B2B payments is:
A. whether to keep the payment and remittance information together or separate.
B. whether to use the Internet or an EDI spoke to transmit electronic payments.
C. whether to use an EDI or a UN/EDIFACT protocol to transfer the value electronically.
D. whether an evaluated receipts or paid-on-production technique is being used for the transfer.
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

19.Which one of the following ties a user ¯ s p ri va t e key t o a use¡ ¯s pu b l ic key

A. A digital signature
B. A digital certificate
C. A digitized signature
D. A digital token
Answer: B

AFP   CTP   CTP   CTP

20.A French company conducts business strictly within the euro zone (the EMU). Which type of risk is of
LEAST concern?
A. Terrorist
B. Regulatory
C. Payment
D. Currency
Answer: D

投稿日: 2012/2/25 14:20:56  |  カテゴリー: AFP  |  タグ: CTP+Certified Treasury Professional